Followers

Nuffnang

8 October 2017

#MyCyberSales SEDANG BERLANGSUNG!


Image result for #mycybersale

Hai gais! Im back hehe. Kejap je dah update balik yew. Okay, actually I have a really good news! Nama pun good news, mana boleh tangguh2 ye dok hehe. Haa, as you guys know, starting from 9-13 October 2017, #MyCyberSales is coming back! Ahaa! This time, LOVERA MALAYSIA pun join sekaki tau! So, sekarang ni Lovera pun tengah buat sales gempak gila gila lah! Sebab Lovera ni sayanggg sangat dengan '#LoveraLovers' ni, jadinya Lovera buat sales awal sehari iaitu bermula hari ni, 8 Oktober 2017. Hmm, sales apa eh? Jom usha sikit kat bawah ni.👇













Promo #MyCyberSales ni valid beli di website sahaja tau jadinya kalau nak beli tu, boleh la PM saya dahulu ye. Tq :)


TO PURCHASE
👉 sms/wa ke +60176206913

Instagram: @love_mjlovera 
Facebook: MJLovera Beauty


Have a nice day! Jangan lupa join #MyCyberSales ! 😍


MAGIC JELLY LOVERA PRODUCTS



Assalamualaikum and hi! Fuhh, minggu ni sis agak busy, and previous weeks also. Awal sem je dah busy. So anyway, haa today I just want to introduce you guys to a product, a beauty/skincare product. Its no use if I'm just promoting it without using it, right? So, basically I am the user of this product. So, what is the product?

Here it is!

LOVERA PRODUCTS ! 💖💖😍

So kali ni, tak nak la pakai sorang sorang, nak share kebaikan produk lovera ni dengan korang semua. Banyak tau kelebihan produk ni and boleh dikatakan semua yang guna produk ni memang konfem puas hati la! Okay, sekarang kita kenal dengan the very first product and most significance product and also the bestseller gitu! (sorry this entry might be long so please keep on reading hehe)

1. MAGIC JELLY



🌟MAGIC JELLY FORMULA BARU MMG LAGI POWERFUL!!🌟

💧MAGIC JELLY FORMULA BARU MEMPUNYAI BEBERAPA BAHAN TAMBAHAN SEPERTI
CHAMOMILE & SENGKUANG

🎊
KHASIAT CHAMOMILE
1. Merawat jerawat degil
2. Pencerah muka semulajadi
3. Mengecilkan pori
4. Mengurangkan lingkaran mata hitam
5. Anti-oksida. Anti-penuaan
6. Mengurangkan kelemumur
7. Mempercepatkan penyembuhan luka .

🎊
KHASIAT SENGKUANG .
1. Bahan semulajadi untuk menyerikan kulit kusam
2. Mencerahkan muka dengan selamat 
3. Melembabkan kulit muka
4. Melambatkan proses penuaan kulit 
5. Vitamin C & B di dalam sengkuang menyihatkan kulit dan membuat kulit nampak sehat dan berseri.

🎊
MAGIC JELLY JUGAK BERKESAN UNTUK :-
1. Membunuh jerawat
2. Mencerahkan kulit
3. Memudarkan parut
4. Anti-oxidant - Melindungi kulit daripada radikal bebas
5. Anti-penuaan
6. MenGLOWINGkan kulit
7. Melebatkan rambut
8. Mengurangkan kelemumur
9. deodorant
10. mempercepatkan proses sembuh luka
13. merawat sunburn
14. melegakan & mempercepatkan proses pembaikan kesan lecur
15. membuang daki dan cell kulit mati
16. melembutkan kulit kasar
17. membuang dan melegakan kulit mengelupas
18. menyerikan kulit kusam
19. mengurang dan merawat ruam lampin dan susu
20. mempercepat percantuman luka putting akibat menyusu
21. melegakan radang kulit
22. Melembabkan kulit daripada dalam


Bukan itu saja, malah lovera juga ada mengeluarkan produk magic jelly khas buat para jejaka, iaitu Magic Jelly for Men.


‼️PERTAMA DI MALAYSIA‼️ 
💪🏻Produk SERBA GUNA untuk lelaki!💪🏻 
( MULTI FUNCTION PRODUK!) 

@Lovera.Men @Lovera.Men @Lovera.Men 

💢MEMPERKENALKAN MJ MEN! 💢 

‼️MEMBANTU MENGATASI MASALAH ‼️ 
✅ Jerawat (nanah, batu, blackhead,whitehead)
✅ Parut ( baru & lama )
✅ Kulit kering 
✅ kulit Berminyak 
✅ Kulit mengelupas 
✅ Sunburn ( melindungi, merawat & mempercepatkan proses baik pulih kulit) 
✅ Luka ( cepatkan penyembuhan) 
✅ Melecur 
✅ Razor burn ( mengurangkan kesakitan semasa & selepas bercukur)
✅ Penuaan kulit 
✅ Bibir kering , merekah dan gelap 
✅ Dan banyak lagi! 

. ‼️#MjMenLovera BOLEH DIGUNAKAN SEBAGAI ‼️ 
✅ Ubat Jerawat 
✅ Pelembab kulit (muka & badan) 
✅ Before shave gel 
✅ After shave soothing gel 
✅ Ubat Sunburn 
✅ Ubat luka / kudis 
✅ Serum Parut 
✅ Penyegar muka 
✅ Serum rambut gugur 
✅ Penyejuk kulit 
✅ Ubat bibir kering & merekah 
✅ DAN BANYAK LAGIII! 

 ⁉️KENAPA SETIAP LELAKI HARUS ADA MJ MEN❓❓
✅ Jimat wang , masa & tenaga (hanya guna 1 produk sahaja untuk pelbagai masalah)
✅ Tahan lama (boleh tahan 3-4 bulan) 
✅ Diiktiraf KKM & dibuat di kilang GMP
✅ Berkesan (mengikut individu) 
✅ Bau maskulin yang menyegarkan 
✅ Boleh bawa solat 

 ‼️SIFAT MJ MEN‼️ 
✅ TIDAK MELEKIT 
✅ MERESAP CEPAT KE DALAM KULIT 
✅ SEJUK 
✅ TEKSTUR YANG RINGAN 
✅ BERBENTUL GEL LUTSINAR (bukan cream putih atau serum yang berair) 
✅ HALAL (diperbuat daripada tumbuhan)

 ‼️FORMULA MJ MEN ADALAH BEBAS DARIPADA‼️ 
❌ Paraben 
❌ Pewarna tiruan 
❌ Toxic 
❌ Mercury 
❌ Hydroquione 
❌ Bahan sintetik 
❌ Bahan berunsur haiwan 

‼️BAHAN UTAMA MJ MEN‼️ 
✅ Aloe Vera ✅ Witch Hazel  ✅ Chamomile 

PRICE 
RM70 sbtl

Kebaikannya lebih kurang sama sahaja dengan magic jelly biasa, tapi mj men ni kita dah khaskan untuk lelaki dengan ramuan yang special tau iaitu Witch Hazel. Haa, jadi please terharu la sikit ye para jejaka. hehe.



2. LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-IN-1


LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-in-1 
KEBAIKAN PENCUCI MUKA 5 dalam 1

1. Membersihkan liang rongga tersumba akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)

2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)

3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)

4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)

5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT) .

🌸. 🍀BAHAN UTAMA DI DLM LCC🍀
✅Aloe vera
✅Habbatusauda .

🍀KENAPA LCC?🍀
✅Halal - Ada kelulusan KKM
✅Diperbuat drpd kilang bumiputra berstatus GMP
✅sesuai utk semua jenis kulit muka .
✅tidak mengeringkan & menghakis kulit muka ✅500% terbukti berkesan
✅ selamat & semulajadi
✅tiada bahan kimia merbahaya
✅Kurang buih kerana TIADA SLS yg berkemungkinan menjadi punca cancer kulit. . .

🌸
🍀APA YG ANDA DAPAT DGN LCC?🍀
✅ Kulit muka yg bersih, segar dan berseri seperti kulit baru
✅ Kelembutan & keanjalan kulit serta merta secepat 1 saat!
. ✅ Kulit tampak sihat kemerah-merahan semulajadi seperti memakai blusher!

Harga: RM40
Saiz: 60ml


3. LOVERA DAY CREAM

 

LOVERA DAY CREAM
Price : RM 15 
Size : 3 gm

Benefits #loveradaycream : 
🏵Mencerahkan kulit serta merta 
🏵Sun block 
🏵Membantu mengecutkan jerawat 
🏵Menyerikan kulit kusam 
🏵Mengecilkan pori 

🏅CARA PAKAI🏅 
.
💠Basuh muka pakai #loveracompletecleanser .
💠Lepas basuh muka, sapu #magicjellylovera satu muka .
💠Kemudian sapu #loveradaycream .

Dah pakai day cream ni x perlu pakai bedak dah sebab pakai #loveradaycream je dah cukup buat muka nampak berseri!


4. BB JELLY



✨BB JELLY - INSTANT SKIN PERFECTOR 9-in-1✨

🔸APAKAH BB JELLY?🔸
🔮Bb jelly sama macam BB CREAM biasa tetapi yg SPECIAL adalah ia bertekstur GEL ,lagi ringan,sejuk & cepat menyerap daripada cream biasa

🔸9 KEBAIKAN BB JELLY LOVERA🔸
🔮Mencerahkan kulit serta merta
🔮Cover parut atau cela
🔮Membantu masalah jerawat
🔮 Sun block 15spf
🔮 Mengecilkan pori
🔮 Menyerikan & mencantikan kulit
🔮 Meratakan warna kulit
🔮 Melembabkab kulit
🔮 Melembutkan kulit 

🔸KENAPA PILIH BB JELLY?🔸
🔮 Tidak melekit
🔮 Tidak berminyak
🔮 Senang di basuh (pakai air je. Tak perlu makeup remover)
🔮 Bahan semulajadi (Vitamin B , daun zaiton & aloe vera)
. 📝
Harga : RM 45 (30ml)


5. DIAMOND BODY SCRUB PERFUME


💎 DIAMONT BODY SCRUB PERFUME 💎
3-in-1 Body Scrub + Perfume+ Aromatheraphy

🌳1st BODY SCRUB DGN MINYAK & CEBISAN GAHARU 🌳
✅100% natural
✅100% botanic
✅100% organic
✅Boleh pakai setiap hari 

🔸INGREDIENTS🔸
💖Cebisan Gaharu
💖Minyak Kelapa Dara
💖Argan Oil
💖Himalayan Salt (lagi bagus drpd garam laut kerana lebih byk nutrient)
💖 Minyak Zaiton
💖Special secret blend of aromatheraphy

🎀3 IN 1 BODY SCRUB🎀
💖 Body Scrub (Bau tahan 24 jam)
💖 Body Perfume
💖 Aromatheraphy

💠KEBAIKKAN UNTUK KULIT💠

✅Kulit lembut
✅Melembabkan kulit
✅Melindungi kulit drpd radikal bebas
✅Membunuh kuman
✅Garam gunung lg byk benefitf drpd garam laut
✅Membuang kulit mati & daki
✅Melindungi kulit .
✅Membuang habuk & kotoran
✅Mewangikan kulit satu hari
✅Dgn penggunaan konsisten, kulit akan glow & makin cerah.

💠KEBAIKKAN UNTUK MINDA💠
✅Mental Focus
✅Menjadi semakin tenang
✅Anti-depressant
✅Meningkatkan keyakinan diri
✅Anti-stress
✅Menaikkan semangat
✅Bau yang menenangkan (RELAX)
✅Happy
✅Mengurangkan tekanan

💠AROMATHERAPHY💠
. ✅Bau eksotik tetapi tidak menyengat yang memberi keyakinan serta merta kepada anda
✅Bau mahal untuk wanita yang mementingkan penampilan diri
✅Bau yang tidak ada di kedai lain. (Sgt rare, sgt unik)

💠SIDE EFFECTS💠
✅Bilik mandi & rumah akan bau wangi sepanjang hari
✅Kulit akan cerah glowing tanpa anda sedari

💠CARA PAKAI💠
✅Ambil sedikit scrub dan lumurkan kepada seluruh badan. ✅Sental perlahan-lahan untuk membuang daki
✅Lepas sental biarkan dalam 30-40 saat untuk kulit menyerap bau ,dan nutrient daripada scrub
✅Bilas seperti biasa

Harga : 
120gm = RM 60
200gm = RM 85
  

6. LOVERA GLOW MIST



🌷✨NEW PRODUCT : LOVERA GLOW MIST✨🌷

➡️APAKAH #LoveraGlowMist ?
💧Semburan air vitamin yang menyegarkan, menyihatkan & mencantikkan kulit muka

➡️KEBAIKAN / KHASIAT #LoveraGlowMist
💧Melembabkan kulit yang kering secara mendalam 💧Memberi kesegaran serta-merta kepada kulit 💧Membekalkan vitamin untuk kulit muka sentiasa sihat & cantik
💧Menghilangkan jerawat 💧Anti-penuaan 💧Membuat make-up tahan lama
💧Membunuh kuman di kulit muka
💧Glowkan muka serta-merta 

➡️#LoveraGlowMist BOLEH DIGUNAKAN SEBAGAI:

💧Facial Mist
💧Toner
💧Make-up setting spray 

➡️BAHAN-BAHAN #LoveraGlowMist
🌹Rosa Damasecena Water
🌱Aloe Extract
🌀Hyaluronic 

➡️KESAN SERTA MERTA .
💧Kulit akan menjadi lembab & segar
💧Kulit akan jadi glowing 💧Makeup tahan lebih lama 💧Jerawat kurang
💧Kulit gatal-gatal,renyam makin lega
💧Kulit terus tak kering/mengelupas

➡️KESAN JANGKAMASA PANJANG 
💧Kulit makin anjal 💧Tekstur kulit makin elok
💧Pori - pori makin kecil 💧Anti-penuaan. Kulit sentiasa muda dan lambat kedut atau ada garisan halus

➡️KENAPA PILIH #LoveraGlowMist DRPD FACIAL MIST YANG LAIN 
💧Tiada chemical merbahaya yang boleh menghakis & membahayakan kulit
💧Bau yang segar & menenangkan 💧Tahan lama (4-5 bulan)
💧Multipurpose (tak perlu beli toner & makeup setting spray lagi = JIMAT)
💧Botol kecik yang boleh di bawa kemana sahaja di dalam bag
💧Boleh di gunakan setiap masa tanpa risau tentang merosakkan kulit 

Harga : RM 45 (tanpa postage)
Size : 60ml



Fuhh, okay! Done spam! Hihi.
Eh lupa satu benda. Haa mesti nak tengok betul ke ada kelulusan ni? Nah boleh tengok kat bawah ni tau kalau tak percaya :)

Ni satu je sis bagi, sebab nanti banyak sangat spam nya hehe.

Haa, okay dah baca kan.. So kalau ada sesiapa yang berminat nak try, nak tanya apa2 ka, nak beli ka, please mai habaq nahh.

Boleh visit socmed dibawah untuk tengok lagi banyak kebaikan 😊

Instagram: @love_mjlovera 
Facebook: MJLovera Beauty
To order: www.wasap.my/60176206913 (just click here)

NAK COD?
COD AREA MELAKA AVAILABLE

THANK YOU FOR READING.
Hope you have a great weekend to enjoy! 😎


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...