Followers

Nuffnang

Pages

13 June 2017

Giveaway Annivesary Dan Duit Raya By Cik Ash



Hai dan salam ramadhan gaiss ! Allahu... lamanya sis tak jejak blog ni. Eh, update maksud sis. Singgah tu adalah, tengok engok gitu je. Busy ya amattt nak hujung hujung sem ni. Ni kesempatan yang ada nak join ler ga.. Nak raya kan, mana tahu menang sempena bulan ramadhan yang mulai ni hehe. Jom join pada sesiapa yang belum join tu ^^




Hadiah Untuk Pemenang 

Cash 
Cash RM50 - 2 Pemenang
Cash RM30 - 1 Pemenang
Cash RM20 - 1 Pemenang 

Top Up 
RM10 - 3 Pemenang 
RM5 - 1 Pemenang

Barang-Barang Lain 
1 set kerongsang - 1 Pemenang 
Tudung- 1 Pemenang 
Eyeliner - 3 Pemenang 
Cermin 2 in 1 - 1 Pemenang 
Watermark - 1 pemenang 



Haa, dah tahu hadiah mesti nak tahu caranya pulak kan? Kalau nak tahu, boleh la klik banner tu and join okay? Semoga berjaya! 😎



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...