Followers

Nuffnang

Pages

15 September 2014

Memories Forever....

Hey hey hey !! I'm back ! Hehe.. Well, sementara ada masa ni aku naklah memanfaatkannya untuk update blog aku ni yang dah BERHABUKK GILERR .............. Tapi aku malas nak share cerita by potpet potpet je memanjang. So, i think i just want to share my memories with my friends... kalau nak suruh aku cerita memang panjang, so sebab tulah aku cuma menayangkan gambar. Jangan salah erti ok?? Nak share saja. So, enjoy it and have fun !
my classmates.... forever n ever !








semua gambar yang ada kotak2 pizza tu time kami baru berbaik setelah ada konflik... ( konflik apa ekk??? hehe. a secret between us ^_^ )







inilah classmates aku yang akan pergi ke plkn nanti... insyaAllah. hehe. nampak tak muka taknak tuu??


tanda perdamaian kami !! president and vice president 504... TERBAEKK!!











hiarghh!!! jumping !







ku percaya ku bisa terbang...........

look at the guy yang tak lompat tu..

nak tahu siapa dia??? once again tak lompat jugak...

Hahh ! Kali ni baru dia lompat teknik apa aku pun tak tahu laa... lompat pagar agaknya. itulah, Danish, ex-classmate kami. 

ukhuwah yang takkan terpisah... (:








































That's all from me. hope u guys enjoy la tengok benda ni ok? and please DO NOT COPY these pictures WITHOUT MY PERMISSIONS. ^_^  thanks a lot !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...